Help jij Authentics Lokeren?

Na 10 jaar staan we terug waar we thuishoren,achter doel! Dé echte spionkop is helemaal terug. En bij een spionkop hoort een sfeergroep. Die sfeergroep kwam er al snel nadat enkele de koppen bij elkaar hadden gestoken. Authentics Lokeren (ATCS) is geboren!

ATCS is een groep die traditie,identiteit,clubliefde en vooral KSC Lokeren hoog in het vaandel dragen. Zij zorgen voor sfeer,tifosi en ludieke acties. Zo kwamen de fanatiekelingen voor de eerste keer naar buiten met het ludieke doek “Liever Boer Voor Het Leven,Dan Buffalo Voor Even”. En dat in een bekerwedstrijd die 3-3 werd én een plaats in de halve finales opleverde. Een mooiere start kon men zich niet wensen!

Een sfeergroep dat zijn mannen,die opstaan met Lokeren en die gaan slapen met Lokeren. Mannen die 90 minuten hun ploeg naar de overwinning schreeuwen. Mannen die alles over hebben voor KSC Lokeren! Maar wat we vooral niet mogen vergeten is dat zij dat doen met eigen middelen. En daar knelt juist het schoentje…

Voor de bekerfinale tegen KV Kortrijk zijn ze op zoek naar geld,veel geld! Dat om een mooie én grootse sfeeractie op touwen te zetten. Wil jij deze actie steunen,ken je een bedrijf of zelfstandige dat wil sponsoren? Laat het weten via atcs@hotmail.be of stort een vrije bijdrage op volgend rekeningnr. 001-6655906-36 met vermelding “sfeeractie”.

Advertenties

One thought on “Help jij Authentics Lokeren?

  1. lap, geld vragen net nu het crisis is. er zijn betere momenten. 😦 jammer genoeg. hopelijk zal er op “den heizel” veel sfeer zijn van onze kant.
    Forza Lokeren !!!!! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s